Hero slide image Article banner

Ett bra kundbemötande och god produktkännedom hos vår personal gör att vi, för tredje året i rad, vinner kategorin ”försäljning” i konsumentundersökningen AutoIndex.

Article banner Article banner

Kunnig personal och ett gott kundbemötande

Toyotas återförsäljare uppskattas framförallt för sin expertis och för kundbemötandet i bilhallen. Kunnandet hos vår personal är en starkt bidragande faktor till vår förstaplats i delmomentet ”försäljning” i AutoIndex undersökning.

Vi arbetar enligt The Toyota Way vilket innebär att det alltid finns utrymme för förbättring, innovation och utveckling. Ett av våra värdeord är respekt och det är något som genomsyrar hela vår organisation. Vi har respekt för våra medarbetare och leverantörer samt för dig som kund.

Läs mer om The Toyota Way

Vi Bilägares konsumentundersökning

Kategorin ”försäljning” är ett av undersökningens kärnområden och kundernas generösa betygsättning av Toyota i denna kategori är följden av ett grundmurat förtroende för märket.

Men det är hela kedjan; från bilhallens utformning, det breda utbudet av bilmodeller till bilförsäljarens kunnande och uppföljning av bilköpet som får toppbetyg.

Läs artikeln här (PDF)

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på anläggningen.

Förnamn Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn Var god ange ett giltigt Efternamn
Telefon(Valfritt) Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post Var god ange en giltigt e-postadress
Välj en anläggning
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn
Ditt meddelande har skickats
Aktuella bilkampanjer Se våra aktuella erbjudanden
Begagnade bilar Se våra begagnade bilar